Försommarmingel 2017!

Välkommen till SwedenBIOs stora försommarmingel den 17 maj klockan 15.30 – sent!

Välkommen att mingla! Mötet öppnas klockan 15.30

Vi önskar alla anställda i SwedenBIOs medlemsföretag hjärtligt välkomna till vårt stora försommarmingel. Vi bjuder på dryck och lättare förtäring. Vi räknar med att bli omkring 200 personer, och ser fram emot en trevlig eftermiddag tillsammans med er! Bjud gärna in en kollega!

Key note speaker: Ulf Kristersson, klockan 16.00-16.30

Vi är glada att välkomna Ulf Kristersson till SwedenBIOs försommarmingel! Ulf är ekonomisk-politisk talesperson för Nya Moderaterna och vice ordförande i Finansutskottet. Han kommer att berätta om Moderaternas visioner och syn på life science i Sverige. Under hans tid som minister lyftes life science upp som ett strategiskt viktigt område och många är nu nyfikna på att höra hur han ser på branschen idag och hur Moderaterna ser på den nuvarande regeringens politik. Det kommer även finnas tillfälle för dialog med publiken. Moderator är Eva Sjökvist Saers, vice ordförande SwedenBIO.

Prisutdelning SwedenBIO Award, klockan 17.15-17.30

SwedenBIO Award är branschens eget pris och tilldelas årligen ett framstående företag i life science-industrin. För elfte gången är det nu dags att utse en vinnare! Priset delas ut tillsammans med HealthCap, årets SwedenBIO Award Sponsor.

Tid och plats

Tid: 17 maj klockan 15.30 – sent. Bubbel och lättare förtäring serveras.

Plats: Operaterassen, Karl XII:s Torg, Stockholm.

Anmäl dig senast den 9 maj. Minglet är kostnadsfritt för alla anställda i SwedenBIOs medlemsföretag. Övriga 1595 kronor ex moms.

Anmäl dig här!

 

SWEDENBIO AWARD SPONSOR

Healthcap_katalys

PARTNERS

Aplus_katalysEUSME_katalys