SwedenBIO Summit 2017

Välkommen till årets stora inspirations- och nätverksträff! Den 6 december ses vi på Grand Hôtel i Stockholm. Temat för årets möte är styrelsearbete.

Fyll på med nya krafter genom att lyssna till inspirerande tips från styrelseexperter. Styrelsen har en viktig funktion men intar inte alltid den roll som hade behövts för att maximera bolagets utfall, och när bolagen utvecklas ställs nya krav på styrelsen. Under SwedenBIO Summit 2017 går vi igenom olika aspekter av styrelsens roll i företaget och individens roll i styrelsen.

När? Onsdagen den 6 december 2017. Kaffe serveras från 12.30. Seminarieprogrammet börjar klockan 13.00, följt av mingel från 17.00.
Var? Grand Hotel, Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm

Preliminärt program

12.30 Registrering och kaffe
13.00 SwedenBIO nu och i framtiden
13.45 Fruktstund och mingel
14.30 SwedenBIO 15år
14.50 Oncopeptides, vinnare av SwedenBIO Award 2017
15.10 Kaffe och mingel
16.00 Styrelsearbete med Styrelseakademin & Calissendorff Swarting
17.00 Stormingel

SwedenBIO Summit är exklusivt för medlemmar. Alla anställda i våra medlemsföretag är välkomna att delta kostnadsfritt. 

Anmäl dig till SwedenBIO Summit här!

 

PREMIUMPARTNER

Calissendorff Swarting är en advokatbyrå med  inriktning på juridisk och strategisk rådgivning på hög nivå . Deras  filosofi är att arbeta nära sina kunder med en hög nivå av partneruppmärksamhet och en grundlig förståelse för deras kunders verksamhet och behov.

www.calissendorffswarting.se

StyrelseAkademien vill ge styrelsen verktygen att sköta sin viktigaste uppgift: Att hjälpa företagsledningen att hitta rätt väg framåt och skapa tillväxt och ekonomiskt värde – på ett hållbart sätt.

www.styrelseakademien.se 

Invest Stockholm är Stockholms officiella investeringsförmedlingsbyrå. Stockholm är allmänt känt som ett av världens mest innovativa regioner – Invest Stockholm hjälper dig att upptäcka varför.

www.investstockholm.com