Camanio Care noteras på AktieTorget.

Camanio Care AB, som Brighter har en ägarandel om 29,99 % i, har nu genomgått AktieTorgets formella registreringsprocess och blivit godkänt för listning. Första dag för handel beräknas bli 28 mars 2017.

– Vi är stolta över att Camanio Care nu tagit klivet in på AktieTorget och ser fram mot en spännande utveckling för bolaget. Nya innovationer inom välfärdsteknologi som löser problem kopplat till en snabbt åldrande befolkning kommer spela en viktig roll framöver och behovet är enormt i stora delar av världen, säger Truls Sjöstedt, Brighters vd och grundare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Henrik Norström, COO       
Telefon: +46 733 40 30 45       
E-post:  henrik.norstrom@brighter.se

Truls Sjöstedt, VD       
Telefon: +46 709 73 46 00       
E-post:  truls.sjostedt@brighter.se

Om Brighter AB. 
Brighter utvecklar lösningar för en datadriven och mobil hälsovård. Genom sitt intellektuella kapital och det första hjälpmedlet Actiste®, skapar bolaget en effektivare vårdkedja med individen i fokus. Initialt satsar Brighter på diabetesvård, men det finns möjligheter att i framtiden verka på en övergripande nivå som spänner över fler sjukdomar och vårdinriktningar. Detta sker genom The Benefit Loop®, Brighters molnbaserade tjänst som kontinuerligt samlar, behandlar och delar data på användarens villkor.

Bolagets aktie är listad på  NASDAQ OMX First North/BRIG. Brighters Certified Adviser är Remium Nordic AB, +46 (0)8 – 454 32 50, CorporateFinance@remium.comwww.remium.com.

Läs mer på Cision