Genovis expanderar marknadsorganisationen ytterligare

Rob Horsefield är disputerad inom proteinkemi och kommer närmast från Agilent där han arbetat sex år som Account Manager och Produktspecialist inom masspektrometri och kromatografi. Tidigare arbetade Rob med proteinanalys på AstraZeneca.

       Jag är mycket glad att Rob har valt att ansluta sig till vårt team. Han kommer att bidra med industriell erfarenhet från analysindustrin men tar även med sig ett tydligt kundperspektiv från sina år inom läkemedelsindustrin. Rekryteringen av Rob följer vår ambition att satsa på hög industriell kompetens i vår expanderande marknadsorganisation vilket bidrar till att ytterligare förstärka vår innovation framöver, säger vd Fredrik Olsson.

        Genovis fortsatta tillväxt av produktportföljen, SmartEnzymes, inom den viktiga bioharmamarknaden är ett viktigt skäl för mitt intresse i att anta denna spännande utmaning. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med dessa unika produkter och teamet på Genovis för att fortsätta utveckla marknaden i Europa och Asien. Min erfarenhet av proteinkemi både från biopharmasektorn och försäljning av mass-spektrometri och kromatografiutrustning kommer bidra till att ytterligare utveckla affärsmöjligheterna och växa försäljningen framöver, säger Rob Horsefield.

Läs mer på Cision