Haeger & Carlsson utökar sitt team inom rekrytering och interimslösningar

Efterfrågan inom rekrytering och interimslösningar ökar och därmed har vi på Haeger & Carlsson utökat vår kompetens inom rekrytering och interim.

“Det är med stor glädje jag vill förmedla att Lena Sörskog har börjat hos oss som Senior Recruitment Consultant. Lena har en gedigen kompetens och ett brett nätverk, bland annat inom klinisk läkemedelsutveckling och hon kommer att arbeta både med våra interimslösningar samt rekrytering till permanenta roller,” säger Cilla Gylfe, Head of Interim and CEO Denmark på Haeger & Carlsson.

Lena är utbildad biokemist med erfarenhet från såväl stora som medelstora läkemedelsbolag. Med mer än 30 år inom Life Science har Lena arbetat med diagnostik, marknad men framför allt med klinisk läkemedelsutveckling. Lena har haft olika befattningar inom klinisk utveckling på Pharmacia, AstraZeneca och kommer närmast från Swedish Orphan Biovitrum AB (Sobi) där hon arbetade som Head of Clinical Program Management Global Scientific Affairs.

“Jag är övertygad om att min tid som rekryterande chef och erfarenhet av att själv anlitat konsulter i flera olika bolag kommer väl till pass i denna roll,” säger Lena.


Kontakta Lena om du söker ett nytt jobb eller är i behov av konsultlösningar alternativt av att rekrytera till permanenta positioner:

lena@haegercarlsson.com, 070-692 45 70.


Haeger& Carlsson är ett av Nordens ledande rekryterings- och konsultföretag inom Life Science och vår verksamhet består av tre delar: Executive Search, Specialistrekrytering och Interim Management. Vi arbetar internationellt och nationellt inom Pharma, MedTech och Biotech.

Lämna ett svar