Pharmiva söker E-commerce Manager

Börsbolaget Pharmiva AB söker en erfaren E-commerce Manager med operativa färdigheter att skapa en framgångsrik D2C e-handel, inklusive att ansvara för vår digitala marknadsföring.

Pharmiva är ett framtidsinriktat femtech bolag inom Life Science och utvecklar nya innovativa behandlingar för vaginal hälsa. Bolagets första patenterade och CE-märkta produkt Vernivia® är en vaginal mousse framtagen för behandling av bakteriell vaginos, en infektion som drabbar cirka en tredjedel av alla kvinnor globalt i åldern 14–49 år. Med Vernivia® får kvinnor för första gången en ändamålsenlig behandling som både läker ut infektionen och ger snabb symtomlindring utan att samtidigt orsaka de problematiska biverkningar som dagens antibiotikabehandlingar innebär för både individen och den globala hälsan.

Lanseringen av Vernivia® är första steget mot Pharmivas mål att bli ett globalt femtech-bolag med en bred portfölj inom vaginal hälsa. Vi har påbörjat lanseringsarbetet och därför söker vi nu rätt person att ta ett helhetsgrepp för vår egen online-försäljning direkt till slutkund.

Mer om rollen
Pharmiva söker en driven och operativ E-commerceManager med erfarenhet av att skapa en fungerande online försäljning från ax till limpa, samt ansvara för att driva vår digitala trafik.

Detta är en roll som kräver en stor generell erfarenhet av e-handel, olika plattformar, viss teknisk kunskap och viljan att arbeta hands-on med att bygga upp en e-handel som på sikt kan bli väldigt omfattande och sysselsätta fler personer än du själv.

Inom bolaget finns idag kompetens som kan stötta dig på flera plan, men specifik e-handelskompetens är det endast du som besitter. Därför är det viktigt att du är självgående och har ett utvecklande driv framåt. Du är sugen på att vara en del av att bygga något stort där du kommer att bli en mycket viktig del i att utveckla bolaget.

Du arbetar nära VD och är bollplank i de frågor som rör bolagets digitala närvaro. I denna bemärkelse är din roll både strategisk och operationell. Du har förmågan att se helheten för hela den digitala verksamheten.

Ansvar
• Uppsättning och drift av Pharmivias e-handel (produkten –Vernivia®)

• Uppsättning av tillhörande CRM-system/kundtjänstverktyg•Digital kundupplevelseinclusive kommunikation

• Digital marknadsföring/konvertering

• Analys och uppföljning (inkl. uppsättning av Analytics och rutiner för rapportering till ledningsgrupp)•Uppsättning och uppföljning av relevanta KPI:er

• Kravställare mot externa partners såsom plattformsleverantör, partners inom digital marknadsföring, etc

• Med andra ord; ett helhetsansvar för Pharmvias E-handelsverksamhet

Din bakgrund och personliga egenskaper:

Du har mest troligt en akademisk examen eller motsvarande, men framför allt erfarenhet av att arbeta med E-handel och kommersiellt kundorienterade verksamheter online.

Du har ett djupt intresse av digitala trender, tech, plattformar och alla de möjligheter som dagens teknik erbjuder både säljare och kund.

Du har inget emot att arbeta väldigt operativt från start och förstår att detta är början på en resa mot något stort.

Du har ett intresse för digital marknadsföring, försäljning och social media och stark kommunikativ förmåga.

Du är målmedveten, resultatorienterad och sunt otålig.

Anställningsform
Tillsvidare, heltid. 6 månaders provanställning.

Ansökan
Vi vill gärna höra från dig snarast eftersom vi intervjuar löpande och planerar stänga ansökningsprocessen när vi hittat rätt person med mål senast 31 juli. Skicka ett email med personligt brev och CV till recruitment@pharmiva.com. Märk ansökan med ”E-commerce Manager” i ämnesraden.

Lämna ett svar