Membership offer

Som medlem i SwedenBIO får ditt företag och alla anställda direkt tillgång till ett omfattande nätverk, både nationellt och internationellt samt nyttiga erbjudanden och rabatter. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt för life science i Sverige.

Mötesplatser som utökar ditt affärsnätverk

SwedenBIO arrangerar årligen flera event och mötesplatser. På majoriteten av dessa är det kostnadsfritt att delta för alla anställda på våra medlemsföretag. På SwedenBIOs internationella partneringkonferens, Nordic Life Science Days har medlemmar 30 procents rabatt på deltagaravgiften. Anmäl dig på www.nlsdays.com och glömt inte ange din medlemskod.

Om du behöver en rabattkod kontakta info@swedenbio.se.

Våra återkommande möten är:

Executive Dinner
Exklusiv middag och framtidsdiskussioner för ledarna i våra medlemsföretag.

Nordic Life Science Days
Med över 1300 delegater från 40 länder är NLSDays Nordens största internationella partneringmöte.

SwedenBIO Summit
Inspirationsdag där framstående profiler delar med sig av sina tips och erfarenheter.

Utöver dessa ordnar vi seminarier och workshops om olika aktuella ämnen, gärna tillsammans med våra medlemmar. Håll utkik i kalendariet och i våra nyhetsbrev för aktuella seminarier!

Till SwedenBIOs internationella partneringkonferens, Nordic Life Science Days har medlemmar 30 procents rabatt på deltagaravgiften.

Rabatt på en rad internationella möten

Som medlem i SwedenBIO får du rabatt på deltagaravgiften till en rad internationella nätverks- och partneringmöten. Se vårt kalendarium för aktuella konferenser. För rabatter och rabattkoder kontakta info@swedenbio.se.

Rabatt på skräddarsydda kurser

Tredagarskurs i läkemedelsutveckling

Tillsammans med Läkemedelsakademin arrangerar SwedenBIO en kurs i läkemedelsutveckling, skräddarsydd för mindre life science-bolag som önskar få en överblick av alla steg från ax till limpa. Kursen hålls årligen med två inriktningar – en mot små molekyler och en med fokus på biologiska läkemedel. Medlemsrabatten får du direkt i kursanmälan. Läs mer på https://www.lakemedelsakademin.se/utbildning-kurser/

  • Biologics Drug Development – 3 day course
  • Drug Development – 3 day course

Styrelseutbildningar

StyrelseAkademien vill ge styrelsen verktygen att sköta sin viktigaste uppgift: Att hjälpa företagsledningen hitta rätt väg framåt och skapa tillväxt och ekonomiskt värde – på ett hållbart sätt.

Här finns också en bank av kandidater där företag kan leta efter rätt kompetens och erfarenheter till sin styrelse. På nationell nivå driver StyrelseAkademien frågor på övergripande nivå för att främja god sed och sunda principer för styrelsearbete. Läs mer om aktuella kurser på styrelseakademien.se

Effektiv kunskapsöverföring och omvärldsbevakning

I SwedenBIOs nätverk finns enorma mängder kunskap och SwedenBIO underlättar kunskapsöverföringen mellan olika företag, aktörer och experter. I vårt nyhetsbrev summerar vi vad som händer i omvärlden och aktuella seminarier.

SwedenBIO kartlägger regelbundet hur det går för branschen. I den så kallade pipelinerapporten sammanställer vi hur det går för alla svenska läkemedelsprojekt, ett viktigt marknadsföringsmaterial för att visa vad som händer i life science-sektorn i Sverige.

Direkt möjlighet att påverka förutsättningarna för life science i Sverige

Eftersom SwedenBIO aktivt deltar i samhällsdebatten, är remissinstans och finns representerad i olika rådgivande råd och grupper innebär ett medlemskap att ni via oss enkelt kan få era synpunkter hörda. Är ni dessutom aktiva i någon av våra arbetsgrupper påverkar ni direkt vilka frågor SwedenBIO driver.

Tillgång till möteslokaler i centrala Stockholm

Våra medlemmar kan kostnadsfritt låna möteslokal på SwedenBIOs kansli på Wallingatan 24 i centrala Stockholm. Här kan man ha möten för upp till 8 personer, du kan också låna ett rum under ett par timmar där du kan sitta och arbeta. Kontakta oss helst ett par dagar innan för att kontrollera tillgänglighet. Mejla info@swedenbio.se.

Ökad synlighet

Som medlem lyfts du fram som en viktig spelare i life science. Ditt företag marknadsförs på swedenbio.se och du kan även distribuera dina pressmeddelanden direkt på vår startsida. Kontakta oss för mer info.

Erbjudande från Cision

  • Cision har tagit fram en skräddarsydd paketlösning för SwedenBIOs medlemmar som ger upp till 20% rabatt för dig som ny kund. För övriga utvalda tjänster, vid exempelvis börsnotering, utgår 10% rabatt.
  • Du som redan är kund hos Cision kan kontakta er Account Manager för att ta del av ytterligare erbjudanden kring tilläggstjänster, så som publicering på er hemsida och digital omvärldsbevakning.
  • Ta kontakt med Cision för att ta del av erbjudandet.

Rabatt hos Nordic Life Science

Genom ett samarbete med mediekanalen Nordic Life Science, får medlemmar och dess anställda 1 000 kr rabatt på Nordens största nyhetstjänst och affärstidning för branschen (ord. pris 1 990 kr per år).

Genom nyhetstjänsten Nordic Life Science News, affärsmagasinet Nordic Life Science och nyhetsportalen www.nordiclifescience.org får över 40 000 läsare över hela världen ta del av de senaste nyheterna, affärerna, marknadstrenderna, forskningen och utvecklingen inom läkemedel, medicinteknik, bioteknik och diagnostik.

Läs mer om erbjudandet här (kom ihåg din rabattkod: SWEDENBIO): https://nordiclifescience.org/swedenbio-subscription/

Det är också möjligt att testa prenumerationen kostnadsfritt under två månader, därefter till ordinarie pris. Läs mer här (ange rabattkod: SWEDENBIO TEST).

Offer to you as an incubator company

Tillvaron för startup-bolag var inte utan utmaningar innan coronakrisens effekter slog till och läget nu är tufft för många mindre bolag. Vi vill bidra till att bygga Sveriges nästa generation life science-bolag starka, för framtida exportintäkter och innovationskraft. Startup-bolag på upp till fyra anställda ska kunna vara medlemmar i SwedenBIO för en årsavgift om 1000kr, förutsatt att de är knutna till en inkubator som stadigvarande är medlem i SwedenBIO. Kontakta vår community manager för mer information om erbjudandet.

Erbjudanden från andra medlemmar

Utöver alla rabatter och erbjudanden från SwedenBIO och våra samarbetspartner, kan du som medlem även ta del av erbjudanden från andra medlemmar.