Medeons Life Science-nätverk

Framtiden i 3 dimensioner! Den här gången får ni möta 3 olika representanter som är med och bidrar till Medeons utveckling. Nu och framöver.

Andris Underdal Designer & Developer och en av grundarna till CRC Nordic. De hjälper företag att visualisera och utveckla sina idéer. Han kommer berätta om deras innovationsprojekt och hur de kan hjälpa allt från nystartade till mer etablerade företag. http://www.crcnordic.com/kontakt/

Reza Kazemi Han har lång erfarenhet av 3D-printing och var bland de första att ta tekniken till Sverige. Vad innebär 3D-tekniken? Hur kommer den att utvecklas och påverka produktionen i framtiden…?

André Johansson Akutsjuksköterska och en av delägarna till Medeons inkubatorföretag Tonttu. Han kommer att berätta om deras spännande idé Triagehandboken – en ny generations digitalt beslutsstöd för primärtriangering. Den ger legitimerad personal kunskap och säkerhet att bedöma och hänvisa en bred patientgrupp till rätt plats i rätt tid. Tonttu vann tidigare i år Vitalis pris på 50 000 sek som delades ut på Svenska Mässan i Göteborg.