Mpya Sci & Tech och Linus Jonkman – Digital frukostföreläsning

Somliga spanar ängsligt ut i trapphuset innan de slänger soporna, för att försäkra sig om att de inte ska behöva socialisera. Andra är klistersociala och söker sig hungrigt till sammanhang som innehåller andra människor.

Med utgångspunkt i Linus nya bok ”Handbok för introverta” ger den här föreläsningen dig kunskap att förstå skillnaderna mellan olika beteenden. Vi är olika men om vi förstår varandra kan vi skapa förutsättningar för framgångsrika samarbeten, bättre välmående och en god stämning.
När, var, hur

Det spelar ingen roll om du sitter hemma eller på kontoret. Rensa din kalender fredagen den 16 april kl. 08:00 – 09:00.Koppla upp dig i konferensrummet, vid skrivbordet eller varför inte i sängen och lyssna på en riktigt intressant föreläsning. Föreläsningen kommer att ske via Teams och länken skickas ut ett par dagar innan eventet. Efter föreläsningen mellan 09:00-09:30 finns det möjlighet för den som vill att ställa frågor till Linus.
Om Linus Jonkman

LINUS JONKMAN är författare, föreläsare, verksamhetskonsult, tvåbarnspappa, filmälskare och träningsfreak. Psykologi och filosofi är hans hjärteämne och han är fascinerad av allt det där mjuka som i slutändan blir det där hårda. I sina föreläsningar lyfter Linus ämnen som berör personlighetstypen introvert, företagskultur – att leda en organisation genom kultur och hur man bygger ett starkt och autentiskt varumärke från den. Linus har gjort en fantastisk resa med åtta publicerade böcker.

Klicka här för att anmäla dig.