Öka dina chanser till finansiering genom SME Instrument

Välkommen till kostnadsfri skrivarverkstad arrangerad av EUSME Supportkontoret!

Skrivarverkstaden vänder sig till små- och medelstora företag som är på väg att gå från idé till ansökan, och är i processen att göra en ansökan inom SME Instrument under 2017. Genom SME Instrument kan du som driver ett litet eller medelstort företag få innovationsstöd från EU. Den 31 januari arrangerar EUSME Supportkontor en halvdags kostnadsfri skrivarverkstad för dig som känner till SME Instrument och bestämt dig för att ansöka till vårens calls inom SME Instruments.

Ökade chanser till finansiering

Fokus för skrivarverkstaden ligger på att sätta din innovationsidé i ett sammanhang och se till att du kommunicerar hela din idé så optimalt som möjligt.

Vi kommer att beskriva hela ansökningsprocessen, från idé till färdig ansökan, eftersom en bra och välskriven ansökan ökar chansen till finansiering. I grunden handlar det om att tänka rätt genom hela ansökningsprocessen. Vi är tacksamma om ni förbereder er genom att besöka:
http://ec.europa.eu/easme/en/horizons-2020-sme-instrument för att få en introduktion till SME Instrument och hitta lämpliga utlysningar.

Program

 • Kort om SME Instrument – syfte, bakgrund och villkor
 • Arbetsprocessen från idé till färdig ansökan;
  Impact
  Exellence
  Implementation
  Abstract
  Layout och språk

Vi bjuder på lättare lunch.

Notera att antalet platser är begränsat.

Hjärtligt välkommen!

Registrera dig här!