Scietys och Nordnets investeringskväll inom e-hälsa och medicin

Välkommen till Scietys och Nordnets investeringskväll inom e-hälsa och medicin! Kvällen bjuder på presentationer av utvalda tillväxtbolag, mingel, mat och dryck. Den senaste investeringskvällen lockade fler än 150 personer.

Lyssna på bolagen som formar framtidens vård och medicin!

– Flerfaldigt prisbelönta 1928 Diagnostics revolutionerar behandlingen av infektioner och bekämpar det globala hotet från resistenta bakterier. Deras lösning används på tre sjukhus i Sverige och avtal har tecknats med bland annat en stor folkhälsomyndighet i Europa.

Berries by Astrid säljer hälsosamma smoothies via sin patentansökta automat hos bland annat ett stort Nasdaq-noterat bolag, Coor Service Management, Täby Centrum och snart Arlanda. Med sin industriella tillverkningsprocess av färsk smoothie är siktet inställt på den globala marknaden.

– MedFilm är Skandinaviens ledande leverantör av 3D-animerad informationsfilm om operationer och kirurgiska ingrepp. Med tio stycken sjukhus såsom Sahlgrenska och Capio St. Göran som prenumererande kunder tar de nu in kapital för expansion i Norden.

Kvällen bjuder även på mingel, mat och dryck.