Affär & Finans

Har du frågor kring finansiering?

På sidan Affär & Finans finns information, tips och kontakter för dig som söker pengar – mjuk finansiering, riskkapital eller genom en notering. Sidan vänder sig också till dig som önskar stöd i din affärsutveckling. SwedenBIO står för ett brett nätverk. Tveka inte att höra av dig till någon av våra medlemmar – här finns experter när det gäller allt från börskommunikation till licensavtal.

SwedenBIO Award

Vilket företag förtjänar utmärkelsen SwedenBIO Award 2021?

SwedenBIO Award syftar till att ge ökad synlighet för life science-branschen genom att uppmärksamma och belöna framgångsrika och föredömliga medlemsföretag som har utmärkt sig speciellt och bidragit till positiv uppmärksamhet för branschen.

Medlemserbjudandet

Mötesplatser, kunskap och påverkan

Som medlem i SwedenBIO får ditt företag direkt tillgång till ett omfattande nätverk, både nationellt och internationellt. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt för life science i Sverige.

”Vår förhoppning är att få insikt i hur andra företag arbetar med medicinsk forskning och hur regulatoriska utmaningar hanteras. Vi vill också aktivt delta i olika arbetsgrupper för att vara med och ta fram åtgärder, påverka hälsopolitiken och skapa bättre regulatoriska förutsättningar för probiotiska produkter.”

Kristine Koppelhus är Scientific Affairs Manager på BioGaia och nytillträdd i SwedenBIOs arbetsgrupp för forskning och utveckling.

Kommande event

Bio-Europe Digital

Digital (Bio-Europe) Partnerhändelse

Back to Business: Expanding to the U.S

Digital (The Swedish-American Chamber of Commerce)

Bioscience Research through Innovative Technologies

Aula Medica, Karolinska Institutet (Life Science Sweden)