Äntligen dags för Executive Dinner

För dig som är vd vid ett av våra medlemsbolag eller engagerad i våra arbetsgrupper – här kommer ett datum du absolut inte får missa!

Den 14:e september rullar vi ut röda mattan för branschens egna stjärnor vid GuldBIO-galan, en filmfestival kantad av glitter & glamour ✨ 🎥

Årets Executive Dinner är efterlängtad och efterfrågad av våra medlemsbolag. Då vi samlar ett stort antal människor till en sammankomst har vi förstås tänkt till kring hur eventet ska kunna genomföras i enlighet med myndigheternas rekommendationer. För att få gå på eventet krävs att du är fullvaccinerad och att du känner dig frisk på festdagen. Med hela Winterviken att tillgå slussar vi gästerna under underhållande och kontrollerade former från röda mattan till sittande mingel i loungemiljö till en middag i stora bankettsalen, för att avsluta med liveband och framträdanden på det gemytliga Etaget.

Nedan är en liten videohälsning från Markus Aujalay som står för kvällens meny 😋

Vi kommer även dela ut den anrika Forscarstatyetten till bästa filmbidrag. Varje bidrag får vara max två minuter långt; i övrigt lämnar vi fältet fritt för tolkningar av genrer som Futuristisk Life Science Fiction, Långsiktig Romantik & Partnerskap, Hälsosam Feel Good eller kanske en Trallande Thriller. Filmbidragen ska vara GuldBIO-galans jury tillika festkommitté tillhanda senast den 12/9 kl 12:00. Skicka ert bidrag till info@swedenbio.se.

Anmäl dig här: https://swedenbio.confetti.events