Kalendarium

Här publicerar vi aktiviteter inom life science-sektorn regionalt, nationellt och internationellt.

2021
april19

NLS Invest 2021

Digital (NLS Invest)
Läs merSwedenBio-evenemang
april20-april23

NLSDays 2021

Digital (NLSDays)
Läs merSwedenBio-evenemang
maj10-maj14

ChinaBio® Partnering Forum 2021

Shanghai and Digital Hybrid Event
Läs merPartnerhändelse
maj18-maj20

Drug Development Course

Digital (Läkemedelsakademin/SwedenBIO)
maj26

IVDR – en grundkurs

Digital (Läkemedelsakademin)
maj27

Årsmöte

Stockholm
Läs merSwedenBio-evenemang
juni01-juni04

Medicintekniska produkter – grundkurs

Digital (Läkemedelsakademin)
1 2 3

Affär & Finans

Så skapar du hållbar handel på börsen

Life science-sektorn tillhör en av de starkaste för listade småbolag i Sverige. Samtidigt är konkurrensen inom sektorn hård och det krävs att man jobbar med de frågor som berör aktiehandeln. En väl fungerande aktiehandel är viktig för att skapa tillväxt i små och medelstora bolag.

Erbjudande till dig som inkubatorbolag

Tillvaron för startup-bolag var inte utan utmaningar innan coronakrisens effekter slog till och läget nu är tufft för många mindre bolag. Nu vill vi bidra till att bygga Sveriges nästa generation life science-bolag starka, för framtida exportintäkter och innovationskraft. Startup-bolag på upp till fyra anställda ska kunna vara medlemmar i SwedenBIO för en årsavgift om 1000kr.

Hur ser framtiden ut för dual listings i USA? När är det rätt tillfälle? Det är frågor Adam Kostyal ägnar sig åt att besvara i senaste avsnittet av Brännpunkt Life Science.

Brännpunkt Life Science är en intervjuserie i samarbete med DNB Sverige som riktar förstoringsglaset mot skärningspunkten mellan innovation, kapital och hälsa. I första delen möter vi Adam Kostyal, europeisk noteringschef på Nasdaq, som tittar på hur börsåret såg ut för sektorn, pratar om pandemins påverkan och delar med sig av framtidsspaningar.