Aktuellt

Vi pratar 2021 med Vaccinfabriken

Med en tillökning om hela 40 nya medlemmar under 2020 får SwedenBIO både en ökad tyngd i att föra branschens talan men också som plattform för er medlemmar att nätverka med varandra. Vad ser en av våra nyaste medlemmar Vaccinfabriken för möjligheter under 2021 och vad har de för förväntan på medlemskapet?

Medlemsintervju

Få life science-företag i tidig fas syntes i internationell branschmedia

En av våra medlemmar, Let ’em know som ägs av Ola Björkman, har undersökt i vilken utsträckning läkemedelsutvecklande bolag exponeras i internationell branschmedia. Totalt 159 företag, både riktigt tidiga bolag och företag i klinisk fas, från 10 länder inklusive Sverige och Danmark ingick. Cirka hälften av företagen saknade exponering överhuvudtaget. Bland företagen som hade minst exponering fanns företag i preklinisk fas men även bland de företag som befann sig i fas 2 och 3 saknade 25 procent synlighet i utvalda media.

Information

Tips! Life science-konferens den 18 januari

Life science-strategin för bättre hälsa och stärkt konkurrenskraft firar ett år! Därför bjuder Regeringskansliet och STUNS Life Science den 18 januari 2021 in dig till en nationell, digital konferens för att uppmärksamma och accelerera arbetet.

Event

Fem snabba med Malin Parkler, vd på Pfizer Sverige

Så kom beskedet om att Pfizer och Biontechs vaccin mot covid-19 nu är godkänt för att användas i Sverige och övriga Europa. Det godkända vaccinet är ett resultat av samarbete inte bara mellan ett stort och ett lite mindre bolag, men också mellan myndigheter, vårdgivare och akademi.

Information

Vi söker en junior projektkoordinator / executive assistant

SwedenBIO, branschorganisationen för life science, stärker sin verksamhet och söker en junior projektkoordinator / executive assistant som trivs i en dynamisk miljö. Tjänsten är en heltidstjänst och placerad vid vårt kontor på Wallingatan i centrala Stockholm. Ansökningar hanteras löpande.

Information
1 2 3 25