Möjlighet att dela senior och specialiserad kompetens

Nordic Interim har tagit fram en ny tjänst riktad till SwedenBIOs medlemmar där senior och specialiserad kompetens kan delas eller lånas ut mellan verksamheter.


Hej Cecilia Brinck, Partner på Nordic Interim Executive Solutions, vad är ert M2M-erbjudande?

– Vi har tagit fram en ny tjänst till SwedenBIOs medlemmar där senior och specialiserad kompetens kan delas eller lånas ut mellan verksamheter. Medlemsföretag och deras anställda kan kontakta oss för att ställa sina tjänster till förfogande för andra medlemsföretag. Samtidigt kan medlemsföretag med behov av senior och specialiserad kompetens höra av sig till oss för matchning mot tillgänglig kompetens.

Vi ser att Covid 19 har påverkat många branscher. Hur ser ni att Covid 19 har påverkat efterfrågan av interimstjänster?

– Vi ser en ökad efterfrågan av seniora personer som har erfarenhet av liknande utmanande perioder, t ex personer som hade ledande befattningar under finanskrisen 2008. Vi ser även ett ökat behov av att driva förändring och då efterfrågas ofta kompetens inom finans, business controlling, förändringsledning och digitalisering.

Hur gör man för att ta del av ert erbjudande?

– Du kan läsa mer om erbjudandet här och det går utmärkt att kontakta mig direkt. Kontaktinfo finns i länken. Vi ser fram emot att höras!