Frukostseminarium: Kapital, kontakter och kommunikation: Så tar framgångsrika life-science bolag nästa steg i utvecklingsresan

Står du inför utmaningen att växla upp er verksamhet! Vet du hur ni ska gå till väga?

Enligt SwedenBIOs färska pipeline-rapport upplever många life science-bolag just nu stora utmaningar. Bland dessa återfinns svårigheter att rekrytera personal med rätt kompetens, att attrahera tillväxtkapital och att skapa goda förutsättningar för en framgångsrik kommersialisering.

För att kunna dela värdefulla insikter kring hur life science-bolag bäst kan hantera de utmaningar som bolagen ställs inför så har vi samlat en expertpanel som under ett frukostseminarium kommer att dela med sig av sina erfarenheter kring kapitalanskaffning, kommersialisering, kommunikation med mera.

Torsdagen den 20 april bjuder Paues Åberg och SwedenBIO in till en Frukostklubb i Paues Åbergs lokaler på Karlavägen 58 i Stockholm. Seminariet kommer att finnas tillgängligt digitalt i efterhand.

Tid: 8.30–9.30. Frukost serveras från kl. 8:00

Sista anmälningsdag: 17 april. Anmälningsformulär hittar du här.

Vi på Paues Åberg ser mycket fram emot att få träffa dig på Frukostklubben som hålls i våra egna lokaler på Karlavägen 58.