Landsting i värdeskapande innovationspartnerskap

Välkommen till Frukostklubben hos Paues Åberg Communications den 13 mars, i samarrangemang med SwedenBIO, på temat life science.

Robert Winroth, innovationslandstingsråd i Västerbotten, berättar om det framgångsrika arbetet med att implementera ”innovation i partnerskap” för att effektivisera vården och skapa mätbara värden för alla parter. Tillsammans med VLL Innovation AB och Stiftelsen Leading Health Care presenteras såväl hinder som möjliga lösningar i sådana här processer.

Kan Västerbottens sätt att arbeta med värdeskapande innovation i partnerskap bli ny gyllene standard?

Vi välkomnar också Jenni Nordborg, chef för regeringens nya life science-kontor, som redogör för hur de startar upp arbetet och hur det berör bland annat innovationsimplementering.

Helena Strigård, policychef på SwedenBIO, representerar industrin och ger medskick till nya kansliet.

Seminariet modereras av Maria Prigorowsky, Manager på Paues Åberg med lång erfarenhet av påverkansarbete inom hälso- och sjukvård, life science och forskningsfrågor.

Frukostklubben äger rum hos Paues Åberg Communications, Karlavägen 58, 2 tr, tisdagen den 13 mars kl. 8.30-9.30. Frukost serveras från kl. 8.00.

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Corporate Communications och Public Affairs. Genom Frukostklubben delar vi med oss av vår kunskap till såväl gamla vänner som nya bekantskaper.

Varmt välkommen!