SwedenBIO i Almedalen

Vi är på plats i Visby och medverkar i samtal och paneler.

Välkommen att besöka oss i SwedenBIO-huset under Almedalsveckan. Vi finns på Visborgsgatan 5 i Visby under måndagen till onsdagen, med egna och medlemmars aktiviteter i vår mysiga trädgård.

Almedalsveckan är fullspäckad med life science-event som vi och våra medlemsbolag organiserar! Vi har satt ihop hela listan över våra och våra medlemmars kommande sammankomster. Ta del av listan här.

Dagens prövning är morgondagens hälsa

Hållbar vård över generationer bygger på klinisk utveckling idag.

Seminarium, tisdagen den 5 juli, kl. 11-12, SwedenBIO-huset, Visborgsgatan 5, Visby.

Vem tar ansvar för morgondagens patient och vad kan vi lära av varandra för att ge förutsättningar för dem som ska testa nya behandlingar och utveckla sjukvården för att möta medborgarnas vårdbehov.

I detta seminarium fokuserar vi på hur kliniska prövningar skapar värde för individen, vården och samhället. Vilka framgångsrika exempel finns att lära av och vilka konkreta åtgärder kan vi vidta på regional och nationell nivå för att underlätta genomförandet av kliniska prövningar och därmed för en hållbar vård som kan möta medborgarnas behov över generationer.

Anmäl dig här!

Medverkande:
Mikael Dahlqvist (S), ledamot Riksdagens socialutskott Lise-lott Eriksson, ordförande Blodcancerförbundet Suzanne Håkansson, Senior Director Government Affairs, AstraZeneca Jessica Lundström, Market Access Director, Bristol Myers Squibb Karin Meyer, VD CTR Marie Morell (M), ordförande SKRs hälso- och sjukvårdsdelegation, regionråd Region Östergötland Camilla Waltersson Grönvall (M), vice ordförande Riksdagens socialutskott
Mantas Okas, Läkare, Capio Sankt Görans sjukhus
Moderator och kontaktperson: Frida Lawenius, SwedenBIO

Välkommen på trädgårdsmingel!

Vi bjuder in till öppet hus med tårta, bubbel och varmt från grillen för att fira SwedenBIOs 20-årsjubileum.

Tisdagen den 5 juli, kl. 18, SwedenBIO-huset, Visborgsgatan 5, Visby.

Välkommen & inledande program.

Anmäl dig här!

Jenni Nordborg (Nationell Samordnare för Life Science, Regeringskansliet)
Janet Hoogstraate (VD, Valneva Sweden)
Malin Parkler (VD, Pfizer Sweden)