Nominera till SwedenBIO Award 2021

SwedenBIO Award syftar till att ge ökad synlighet för life science-branschen genom att uppmärksamma och belöna framgångsrika och föredömliga medlemsföretag som har utmärkt sig speciellt och bidragit till positiv uppmärksamhet för branschen. 

SwedenBIO Award är branschens eget pris och består, utöver äran, av ett vandringspris och två delegatplatser till Nordic Life Science Days. Vinnaren av SwedenBIO Award 2021 kommer att presenteras på SwedenBIO Summit den 8 december i Stockholm. Priset ska stärka visionen av Sverige som en ledande life science-nation samt bidra positivt till bilden och erkännandet av life science-branschen bland beslutsfattare och allmänhet i Sverige.

De nominerade företagen kommer att bedömas enligt följande kriterier:

  • ha ett gott renommé i branschen generellt
  • ha uppvisat extraordinära prestationer vad gäller egen FoU, affärsutveckling, tillväxt eller liknande
  • ha bidragit till samhällelig nytta som understryker betydelsen av en framgångsrik life science-industri i Sverige
  • vara ett life science-företag som är medlem i branschföreningen SwedenBIO

Det står alla och envar fritt att nominera kandidater till SwedenBIO Award. Vinnaren utses av en jury bestående av SwedenBIOs styrelse.

Genom åren har följande bolag mottagit utmärkelsen:

Nominera till SwedenBIO Award 2022

  • Det står alla och envar fritt att nominera kandidater till SwedenBIO Award. Vinnaren utses av en jury bestående av SwedenBIOs styrelse. Toppnominerade kandidater kommer i regel att kungöras, men identiteten på den som nominerar hålls konfidentiell. Vi önskar däremot att du fyller i din e-postadress så vi har möjlighet till uppföljning.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.