SwedenBIOs program i Almedalen – nu öppnar bokning av SwedenBIO-huset!

SwedenBIOs program för Almedalen börjar ta form. Veckan inleds på söndagskvällen med life science-branschens egen paddelturnering! Oavsett om du är proffs eller nybörjare kan du plocka fram tävlingsandan och låta dig coachas på helt nyöppnade banor av SwedenBIOs eget padelproffs, Ji Vichithong.

Från måndag 1/7 till och med torsdag är SwedenBIO-huset öppet för mötesbokningar exklusivt för medlemmar som vill ta tillfället i akt för ett rundabordssamtal (upp till 10 personer) eller mindre möten kring något som berör branschen. Medlemmarnas möten varvas med SwedenBIOs egen ”precision lobbying”, d.v.s. högnivåmöten med särskilt fokus på de beslutsfattare som närvarar i Almedalen. Branschtidningen Life Science Sweden kommer att finnas på plats och rapportera från utvalda möten. Vi avslutar veckan liksom förra året med tårtkalas för våra medlemmar i trädgården på torsdagskvällen!

Föranmälan till tårtkalas (vi återkommer med exakta tider) sker till ji.vichithong(a)swedenbio.se och anmälan padelturnering sker här. Vill ni boka huset för möten, kontakta helena.strigard(a)swedenbio.se.