Var med och frigör expansionskraften inom life science!

Just nu finns en vilja att göra det som tidigare ansågs ogenomförbart. Den kreativa och pragmatiska inställningen som råder vill vi få hävstång på för att skapa långsiktigt hållbara förutsättningar för branschen.

Vi bjuder därför in till ett ”hackathon”, en konstruktiv problemlösning under begränsad tid i små hackgrupper med olika intressenter. Syftet är att undanröja upplevda störningar och hinder inom kliniska prövningar, tillgången till forskningsinfrastrukturer och förutsättningar för forskning i samverkan.

Ta tillfället i akt och gör en insats. Tillsammans kan vi frigöra expansionskraften och accelerera värdeskapandet! Hacken kommer att genomföras från Sveriges life science-noder i Lund, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Umeå under maj månad (corona-anpassat). Är du intresserad av att lösa upp något förkrånglande hinder genom att bidra med konstruktiv problemlösning i ett hack, hör av dig till frida.lawenius@swedenbio.se.

Finalen i SwedenBIO Hack sker i samband med rapportsläppet av “The Swedish drug discovery and development pipeline 2020” den 2 juni. Mer information om detta kommer, så håll utkik!