Nordisk innovation i fokus under NLSDays 18-19 september i Malmö

Den 18-19 september öppnar SwedenBIO upp portarna till den elfte upplagan av NLSDays - nordens största life science event.

I år är Nordic Life Science Days tillbaka i trevliga Malmö och den 18-19 september hyser Malmömässan återigen den största konferensen dedikerad för nordisk life science. Den elfte upplagan av eventet kommer att bygga på tidigare års framgångsrika koncept och kvalité men även bjuda på en del nya inslag.

Nordisk healthtech, utökning av innovation posters och fler interaktiva workshops bland nyheterna

NLSDays 2024 utökar fokusområdet bortom biotech och kommer i år att även belysa de imponerande framgångarna för nordiska healthtech-företag på huvudscenen. I fjol introducerades för första gången Innovation Posters, en utställning av vetenskapliga affischer av akademiker. Det uppskattade inslaget återkommer i år och utökas till att omfatta även företag som har intressanta lösningar att visa upp i form av posters. Även interaktiva workshops vidareutvecklas och breddas i år för att erbjuda fler aktörer att visa upp sin expertis inom ett specifikt område på ett engagerande och interaktivt sätt där delegater kan diskutera med experter inom fältet. Också nytt för i år är presentationer av regionkluster och länder som kommer att presentera sina styrkor.

Ökande internationellt intresse och deltagande

Intresset för nordisk life science och innovativa nordiska företag är stor i omvärlden. Det syns inte minst på det ökande antalet företag och aktörer utanför Norden som väljer att komma till NLSDays. Under fjolårets konferens i Köpenhamn slogs nytt rekord i antal utländska delegationer med aktörer från Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Belgien, Nederländerna och USA på plats.

En unik och väletablerad arena för nordisk life science och partnerskap

NLSDays lockar ledande beslutsfattare från bioteknik, läkemedel och medicinteknik samt finans, forskning, politik och tillsynsmyndigheter. Deltagarna uppskattar den informella atmosfären i kombination med ett organiserat tillvägagångssätt för att träffa mycket relevanta personer. NLSDays 2024 hålls på Malmömässan 18-19 september och erbjuder ett innehållsrikt program med bland annat super sessions, pitchtävling med utvalda nordiska startups, innovation poster-tävling, företagspresentationer och ett brett utbud av utställare. Följ med till Skåne och Malmö och få tillgång till hela nordens life science bransch under två intensiva dagar.

Medlemmar i SwedenBIO har 30% rabatt.

Läs mer och registrera dig på nlsdays.com