Missa inte: Möten med medlemsrabatt

SwedenBIO arrangerar årligen Nordic Life Science Days. 2017 års event anordnas i hjärtat av Medicon Valley. Du har väl inte missat att anmäla dig till satsningen den 12–14 september 2017 i Malmö-Köpenhamn-regionen? Anställda i SwedenBIO:s medlemsföretag får 30 procents rabatt på registreringsavgiften.

Den 20–21 september är det dags för MYiHealth, en konferens tillägnad digital teknik med patienten i fokus. Dag ett hålls i Aula Medica på Karolinska Institutet och dag två i Aula Magna, Stockholms Universitet. Medlemmar i SwedenBIO erhåller 30 procents rabatt på avgiften.

Den tionde upplagan av partneringkonferensen Biopharm America arrangeras i Boston den 26–27 september. SwedenBIO-medlemmar får USD 200 rabatt på deltagaravgiften. Den europeiska partneringkonferensen BIO-Europe 2017 hålls i Berlin med början den 6 november. Då är medlemsrabatten EUR 200.

Den 13–14 november träffas investerare och representanter för innovativa life science-företag från Norden och USA i New York på Nordic American Life Science Summit. SwedenBIO är en av de nordiska partners som organiserar mötet. Early bird-rabatt på deltagaravgiften gäller till och med den 25 augusti.

Kontakta oss på info@swedenbio.se för rabattkoder.